WERKWIJZE

U WIL TUINADVIES

Weet u niet goed hoe u een verloren hoekje in de tuin wil invullen? Wenst u een schaduwplek in te richten? Wil u extra regenwater opvangen en herbruiken? Welke boom komt het best tot zijn recht in uw voortuin? Welke verharding vraagt het minste onderhoud? Wil u de inkijk van de buren beperken? Waarom staan uw rozen er niet mooi bij? Heeft u veel last van molshopen? Waar kan u best tuinverlichting plaatsen? …

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise om al uw vragen te beantwoorden.

U WIL EEN ONTWERP VAN (EEN DEEL VAN) UW TUIN

Wil u graag een tuinontwerp hebben om uw tuin aan de hand hiervan aan te leggen of te laten aanleggen? Dit plan kan een leidraad zijn om de (her)aanleg in stappen uit te voeren.

Hoe gaan we te werk?

  • Verkennend gesprek

Wij komen bij u langs en luisteren naar uw wensen.

  • Offerte

Op basis van het gesprek kunnen wij inschatten welk soort plan jullie wensen: een  vormplan, een matenplan, een beplantingsplan, technische details, een omgevingsaanvraag, een stappenplan, een elektriciteitsplan, …) Hieraan kunnen wij dan een offerte koppelen.

  • Ontwerp

Uw tuin wordt opgemeten en in kaart gebracht waarna het ontwerpproces start. Hierbij horen een aantal plaatsbezoeken waarbij alles uitvoerig besproken wordt: technische details, beplantingsfiches, stalen van materialen, … We gaan door tot u 100% tevreden bent met het resultaat en alles duidelijk is.

  • Offerte uit te voeren werken

We bezorgen u een gedetailleerde offerte om alle gevraagde werken uit te voeren.

U WIL WERKEN LATEN UITVOEREN

Wil u niet uw volledige tuin (her)aanleggen, maar slechts een onderdeel ervan? Een omheining plaatsen? Een pergola of tuinhuis plaatsen? Een stuk tuin aanplanten? Een boom verwijderen?

Wij komen vrijblijvend langs, adviseren u en bezorgen u een offerte voor het gevraagde.

U WIL UW TUIN LATEN ONDERHOUDEN

U kan beroep doen op ons om jaarlijks de grote snoeiwerken in uw tuin of bedrijf uit te voeren, maar ook voor geregelde onderhoudsbeurten.

Hiervoor kunnen wij werken met een vaste offerte of in regie per uur.